Gratis en pro deo hulp bij letselschade

Gratis en pro deo hulp bij letselschade

De gespecialiseerde letselschadeadvocaten binnen ons netwerk geven slachtoffers gratis en pro deo hulp bij letselschade. De verzekeraar van de aansprakelijke partij is namelijk verplicht de advocaatkosten te vergoeden. In andere gevallen kan de advocaat een toevoeging (= door de overheid gefinancierde rechtsbijstand) voor u aanvragen. Dit wordt ook wel pro deo rechtshulp genoemd. Meer informatie over een toevoeging vindt u op de website www.rechtsbijstand.nl. N.B.: alleen advocaten zijn bevoegd om een toevoeging of pro deo rechtshulp aan te vragen voor een letselschadezaak; juristen mogen dat niet.

Gratis en pro deo rechtshulp van een in uw ongeval gespecialiseerde letselschadeadvocaat

Wij koppelen een gespecialiseerde letselschadeadvocaat aan uw zaak.

Onze hulp is gratis en als slachtoffer hebt u te allen tijde vrije advocaatkeuze.

U kunt ons niet alleen inschakelen als u zelf slachtoffer bent van een ongeval, maar ook als u naaste of nabestaande bent van een slachtoffer van een ongeval. Want wellicht derft u inkomsten, hebt u recht op huishoudelijke hulp, recht op vergoeding van de kosten voor de verzorging, opvoeding en oppas voor uw kinderen en/of hebt u recht op affectieschadevergoeding.

De Letselschade Helpdesk helpt u graag. Voor gratis en pro deo rechtshulp of advies verzoeken wij u het aanmeldingsformulier in te vullen. Zodoende kunnen wij beoordelen welke gespecialiseerde en ervaren letselschadeadvocaat binnen ons netwerk het meest geschikt is om uw zaak te behandelen. Na het versturen van het aanmeldingsformulier zal er binnen één werkdag contact met u worden opgenomen voor een gratis advies.