Hulp aansprakelijk stellen

Hulp aansprakelijk stellen

Als u letselschade oploopt, dan is het van belang de daarvoor verantwoordelijke zo spoedig mogelijk aansprakelijk te stellen. Letsel is al erg genoeg. Als slachtoffer kunt u dan waarschijnlijk wel wat (goede) hulp gebruiken bij het aansprakelijk stellen van degene(n) die verantwoordelijk is of zijn voor uw letselschade. U hoeft als slachtoffer niet zelf een brief op te stellen waarbij u de ander(en) aansprakelijk stelt. Dat doen onze gespecialiseerde en ervaren letselschadeadvocaten voor u. Zij weten precies wat nodig is om ervoor te zorgen dat u als slachtoffer uw volledige letselschade vergoed krijgt. Zij zullen er daarbij voor zorgen dat ook rekening wordt gehouden met de toekomstige ontwikkelingen die zich in uw persoonlijke situatie kunnen voordoen. Dit noemt men ook wel toekomstschade of toekomstige schade.

Onze gespecialiseerde en ervaren letselschadeadvocaten zullen meteen voor u nagaan wie er allemaal aansprakelijk is of kan worden gehouden. Vervolgens zullen zij een aansprakelijkstellingsbrief versturen naar de aansprakelijke personen die aan alle waarborgen voldoet. Zij weten daarin als geen ander de juridische weg en nemen u alle zorg uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op uw herstel na het ongeval. Uw belang staat bij onze advocaten te allen tijde voorop.

Hulp bij aansprakelijk stellen; verjaringstermijnen

Onze letselschadeadvocaten zullen ook op elk moment de verjaringstermijnen voor u in de gaten houden en deze zo nodig stuiten. Dat is nodig om te voorkomen dat u uw aanspraken op een volledige schadevergoeding van uw letselschade niet meer kunt afdwingen. Bij verkeersongevallen en ongevallen in het openbaar vervoer gelden andere verjaringstermijnen dan bij bijvoorbeeld een arbeidsongeval. Het is in ieder geval van belang om als slachtoffer zo spoedig mogelijk actie te ondernemen na een ongeluk of ongeval.

De Letselschade Helpdesk helpt u graag. Voor gratis en pro deo rechtshulp of advies verzoeken wij u het aanmeldingsformulier in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden. Zodoende kunnen wij beoordelen welke gespecialiseerde letselschadeadvocaat binnen ons netwerk het meest geschikt is om uw zaak te behandelen. Na het versturen van het aanmeldingsformulier zal er binnen één werkdag contact met u worden opgenomen voor een gratis advies.