Hulp bij letselschade

Hulp bij letselschade

Als slachtoffer of naaste van een slachtoffer met letselschade bent u waarschijnlijk op zoek naar de allerbeste hulp bij het verhalen van uw letselschade. Letselschade kan bestaat uit vermogensschade en/of immateriële schade (smartengeld).

De 3 grootste voordelen van hulp door de Letselschade Helpdesk?

1) U weet zeker dat uw zaak wordt behandeld door een ervaren en gespecialiseerde letselschadeadvocaat (geen advocaat-stagiair). Al onze advocaten hebben zowel de 4-jarige rechtenstudie aan de universiteit, de 3-jarige beroepsopleiding voor advocaten als de postdoctorale LSA specialisatieopleiding Personenschade van de Grotius Academie voltooid. De Grotius Academie verzorgt de allerhoogste specialisatieopleiding voor letselschade in Nederland. Onze letselschadeadvocaten voldoen hierdoor aan de allerhoogste opleidings- en kwaliteitseisen die er zijn op het rechtsgebied van letsel- en overlijdensschade.

2) Uw zaak wordt behandeld door een letselschadeadvocaat die ruime kennis en ervaring heeft op het specifieke gebied van het soort ongeval dat u hebt gehad. Als u bijvoorbeeld een verkeersongeluk hebt gehad, dan wordt uw zaak behandeld door een advocaat die gespecialiseerd is in verkeersongevallen.

3) De Letselschade Helpdesk biedt gratis hulp. En de gespecialiseerde en ervaren letselschadeadvocaten met wie wij samenwerken verrichten hun werkzaamheden voor slachtoffers gratis en pro deo.

De werkzaamheden worden door onze advocaten gratis verricht als de aansprakelijkheid vaststaat, want de verzekeraar van de aansprakelijke partij is dan verplicht de advocaatkosten te vergoeden. In andere gevallen kan de advocaat een toevoeging (= door de overheid gefinancierde rechtsbijstand) voor u aanvragen. Dit wordt ook wel pro deo rechtshulp genoemd. Nota bene: alleen advocaten mogen een toevoeging aanvragen, aangezien men daarvoor aan heel veel extra kwaliteits- en opleidingseisen moet voldoen.

De Letselschade Helpdesk helpt u graag. Voor gratis en pro deo rechtshulp of advies verzoeken wij u het aanmeldingsformulier in te vullen. Zodoende kunnen wij beoordelen welke ervaren en gespecialiseerde letselschadeadvocaat binnen ons netwerk het meest geschikt is om uw zaak te behandelen. Na het versturen van het aanmeldingsformulier wordt er binnen één werkdag contact met u opgenomen.