Inkomensverlies letselschade

Inkomensverlies letselschade

Door een ongeval kan een werknemer of een zelfstandige letselschade oplopen, wat kan leiden tot inkomensverlies. Dergelijke loonschade wordt in letselschadezaken ook wel verlies aan arbeidsvermogen (VAV) of arbeidsvermogensschade genoemd. Soms raakt de werknemer of ondernemer door het ongeluk ook (deels) arbeidsongeschikt. Inkomstenverlies vormt in veel letselschadezaken de grootste schadepost, waardoor het van belang is dat deze goed wordt berekend. Daarbij dient een vergelijking te worden gemaakt tussen de (verwachte) inkomenssituatie zonder ongeval en de feitelijke inkomenssituatie na ongeval. Een hierin gespecialiseerde letselschadeadvocaat weet welke gegevens er nodig zijn om het inkomstenverlies zo nauwkeurig mogelijk te kunnen berekenen.

Hebt u inkomensverlies opgelopen door letselschade?

De Letselschade Helpdesk helpt u graag. Voor gratis en pro deo rechtshulp of advies verzoeken wij u het aanmeldingsformulier in te vullen. Zodoende kunnen wij beoordelen welke gespecialiseerde letselschadeadvocaat binnen ons netwerk het meest geschikt is om uw zaak te behandelen. Na het versturen van het aanmeldingsformulier zal er binnen één werkdag contact met u worden opgenomen voor een gratis advies.

Aanmeldformulier

Vul het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in.
Binnen 24 uur zullen wij contact met u opnemen.

  • Gegevens ongeval

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Uw gegevens

    Met het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met de inhoud van onze privacy policy en disclaimer en het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacy policy.

Samenwerken?

Wilt u als letselschadeadvocaat met ons samenwerken? Klik rechts dan op het aanvraagformulier. Als wij binnen uw regio onvoldoende advocaten beschikbaar hebben, dan zullen wij vervolgens contact met u opnemen.

Interessante artikelen

Letselschade, het is de meest complexe vorm van schade die er is. Waarom kiezen voor een advocaat in plaats van een jurist of belanghartiger?