Letselschade aanrijding

Letselschade aanrijding

Door een aanrijding kunt u soms letselschade oplopen. U loopt of fietst bijvoorbeeld op straat en wordt aangereden door een auto of een andere fietser. Of u rijdt in uw auto en komt in botsing met een andere auto. Men kan daardoor zowel materiële als psychische schade oplopen.

Advocaat inschakelen bij letselschade na een aanrijding

Als u als voetganger, fietser of bestuurder letselschade oploopt, doet u er verstandig aan om zo spoedig mogelijk een ervaren en gespecialiseerde letselschadeadvocaat in te schakelen. Hij of zij kan voor u uitzoeken of u de schade kunt verhalen op de partij die de schade heeft veroorzaakt óf daarvoor aansprakelijk is omdat hij een bepaalde hoedanigheid bezit. Zowel de bestuurder als de eigenaar van een auto zijn aansprakelijk voor de daarmee veroorzaakte letselschade. Tevens kan een gespecialiseerde letselschadeadvocaat voor u uitzoeken of uw schade misschien wordt gedekt door uw eigen verzekering. Dat kan van belang zijn als er bijvoorbeeld geen aansprakelijke partij wordt gevonden, bijvoorbeeld doordat de veroorzaker van het ongeluk na het ongeval is doorgereden.

De verzekeraar van de aansprakelijke partij zal er natuurlijk alles aan willen doen om de letselschadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Een gespecialiseerde letselschadeadvocaat kan dan zo nodig voor u procederen bij alle Rechtbanken en Gerechtshoven; alleen advocaten hebben die bevoegdheid. De aansprakelijke verzekeraar is ook verplicht de advocaatkosten te betalen. Een gespecialiseerde letselschadeadvocaat neemt al uw zorgen uit handen en zal al uw letselschade voor u verhalen op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar.

De Letselschade Helpdesk helpt u graag. Voor gratis en pro deo rechtshulp of advies verzoeken wij u het aanmeldingsformulier in te vullen. Zodoende kunnen wij beoordelen welke gespecialiseerde letselschadeadvocaat binnen ons netwerk het meest geschikt is om uw zaak te behandelen. Na het versturen van het aanmeldingsformulier zal er binnen één werkdag contact met u worden opgenomen voor een gratis advies.

Aanmeldformulier

Vul het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in.
Binnen 24 uur zullen wij contact met u opnemen.

  • Gegevens ongeval

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Uw gegevens

    Met het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met de inhoud van onze privacy policy en disclaimer en het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacy policy.

Samenwerken?

Wilt u als letselschadeadvocaat met ons samenwerken? Klik rechts dan op het aanvraagformulier. Als wij binnen uw regio onvoldoende advocaten beschikbaar hebben, dan zullen wij vervolgens contact met u opnemen.

Interessante artikelen

Letselschade, het is de meest complexe vorm van schade die er is. Waarom kiezen voor een advocaat in plaats van een jurist of belanghartiger?