Letselschade advocaat Arnhem

Letselschade advocaat Arnhem

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Arnhem of omgeving? En wilt u dat uw letselschade maximaal wordt vergoed? Neem dan contact op met De Letselschade Helpdesk! Dan weet u zeker dat uw belangen worden behartigd door een zeer ervaren én in uw ongeval gespecialiseerde letselschadeadvocaat. Gratis en pro deo.

De 3 grootste voordelen van De Letselschade Helpdesk?

1) ervaren en gespecialiseerd

Als u De Letselschade Helpdesk inschakelt, wordt uw zaak altijd behandeld door een ervaren en gespecialiseerde letselschadeadvocaat (dus geen jurist of advocaat-stagiair). Onze advocaten hebben allemaal de 4-jarige rechtenstudie aan de universiteit, de 3-jarige beroepsopleiding voor advocaten en de postdoctorale LSA specialisatieopleiding Personenschade van de Grotius Academie afgerond. De Grotius Academie is in Nederland de allerhoogste specialisatieopleiding voor letselschade. Onze letselschadeadvocaten die werkzaam zijn in Arnhem en omgeving voldoen dus aan de allerhoogste kwaliteits- en opleidingseisen die er zijn op het rechtsgebied van letsel- en overlijdensschade.

2) Altijd gespecialiseerde hulp

Uw zaak in Arnhem of omstreken wordt altijd behandeld door een letselschadeadvocaat die ruime ervaring en kennis heeft.

3) Gratis rechtsbijstand mogelijk

Als letselschade advocaat in Arnhem en omgeving geeft De Letselschade Helpdesk altijd gratis rechtsbijstand. De gespecialiseerde letselschadeadvocaten van De Letselschade Helpdesk verrichten hun werkzaamheden voor u als slachtoffer altijd gratis en pro deo.

Letselschade Advocaat Arnhem voor gratis en pro deo rechtshulp

Letselschade advocaat Arnhem en omgeving verleent rechtsbijstand gratis als de aansprakelijkheid vaststaat. De verzekeraar van de aansprakelijke partij is dan namelijk altijd verplicht om de advocaatkosten te vergoeden. In alle andere gevallen zal de advocaat een toevoeging (= door de overheid gefinancierde rechtshulp) voor u aanvragen. Dit wordt ook wel pro deo rechtsbijstand genoemd.

Belangrijk: alleen advocaten mogen een toevoeging aanvragen, want daarvoor moet men aan heel veel extra kwaliteits- en opleidingseisen voldoen.

Als u gratis en pro deo rechtshulp of gratis advies wenst in uw letselschadezaak, dan verzoeken wij u het aanmeldingsformulier in te vullen. Na het versturen van het aanmeldingsformulier zal er binnen één werkdag contact met u worden opgenomen.

letselschade advocaat Arnhem

Neem vrijblijvend contact op

Vul het contactformulier volledig vrijblijvend in.
Binnen 24 uur zullen wij contact met u opnemen.

    Met het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met de inhoud van onze privacy policy en disclaimer en het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacy policy.