Letselschade advocaat Hengelo

Letselschade advocaat Hengelo

Hebt u een letselschade advocaat Hengelo nodig en wilt u dat uw letselschade maximaal wordt vergoed? Dan bent u bij De Letselschade Helpdesk aan het juiste adres! Bij De Letselschade Helpdesk worden uw belangen altijd behartigd door een zeer ervaren én in uw ongeval gespecialiseerde letselschadeadvocaat. Gratis en pro deo.

De 3 grootste voordelen van De Letselschade Helpdesk?

1) gespecialiseerd en ervaren

Uw zaak wordt behandeld door een ervaren en gespecialiseerde letselschadeadvocaat (geen jurist of advocaat-stagiair). Al onze advocaten hebben zowel de 4-jarige rechtenstudie aan de universiteit, de 3-jarige beroepsopleiding voor advocaten als de postdoctorale LSA specialisatieopleiding Personenschade van de Grotius Academie voltooid. De Grotius Academie verzorgt de allerhoogste specialisatieopleiding voor letselschade in Nederland. Onze letselschadeadvocaten in Hengelo voldoen hierdoor aan de allerhoogste opleidings- en kwaliteitseisen die er zijn op het rechtsgebied van letselschade en overlijdensschade.

2) Altijd hulp in het juiste rechtsgebied

Uw zaak in Hengelo of omstreken wordt behandeld door een letselschadeadvocaat die ruime kennis en ervaring heeft.

3) Gratis hulp mogelijk

Als letselschade advocaat Hengelo biedt De Letselschade Helpdesk gratis hulp. En de gespecialiseerde letselschadeadvocaten met wie wij samenwerken verrichten hun werkzaamheden voor slachtoffers gratis en pro deo.

Letselschade Advocaat Hengelo biedt u gratis en pro deo rechtsbijstand

Letselschade advocaat Hengelo verleent rechtsbijstand gratis als de aansprakelijkheid vaststaat, want de verzekeraar van de aansprakelijke partij is dan verplicht de advocaatkosten te vergoeden. In andere gevallen kan de advocaat een toevoeging (= door de overheid gefinancierde rechtsbijstand) voor u aanvragen. Dit noemt men ook wel pro deo rechtshulp.

Nota bene: alleen advocaten mogen een toevoeging aanvragen, aangezien men daarvoor aan heel veel extra kwaliteits- en opleidingseisen moet voldoen.

Voor gratis en pro deo rechtshulp of gratis advies verzoeken wij u het aanmeldingsformulier in te vullen. Na het versturen van het aanmeldingsformulier wordt er binnen één werkdag contact met u opgenomen.

letselschade advocaat Hengelo

Neem vrijblijvend contact op

Vul het contactformulier volledig vrijblijvend in.
Binnen 24 uur zullen wij contact met u opnemen.

    Met het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met de inhoud van onze privacy policy en disclaimer en het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacy policy.