Letselschade claimen

Letselschade claimen

Als u een ongeluk hebt gehad en uw letselschade gaat claimen, is het van belang dat u daarvoor meteen de juiste belangenbehartiger inschakelt. Dit is van belang om te voorkomen dat achteraf blijkt dat niet al uw schade en kosten zijn vergoed. Dan is er namelijk meestal niets meer aan te doen en draait u als slachtoffer dus zelf op voor deze extra schade en kosten. Vaak ontdekken slachtoffers dat pas jaren nadat hun schade definitief is afgewikkeld. Dan blijkt dat ze met schadeposten en kosten zitten waarvoor geen vergoeding is overeengekomen Slachtoffers kunnen deze schade dan helaas niet alsnog verhalen op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar.

Letselschade laten claimen door een ervaren en gespecialiseerde letselschadeadvocaat

Alle letselschadeadvocaten met wie wij samenwerken voldoen aan de allerhoogste opleidings- en kwaliteitseisen op het rechtsgebied van de letselschade. Zij zijn allen zowel universitair als postdoctoraal opgeleid en weten daardoor als geen ander waar ze op moeten letten en wat van belang is voor uw zaak.

Onze advocaten vallen bovendien onder het voor advocaten geldende tuchtrecht. Zij hebben dan ook geen enkel ander belang dan het uwe, te weten een zo hoog mogelijke vergoeding van uw letselschade.

Wij zorgen er bovendien voor dat een ervaren advocaat met uw zaak aan de slag gaat die gespecialiseerd is in het type ongeval dat u hebt gehad, zodat u zeker weet dat uw zaak in goede handen is.

De Letselschade Helpdesk helpt u graag. Voor gratis en pro deo rechtshulp of advies verzoeken wij u het aanmeldingsformulier in te vullen. Zodoende kunnen wij beoordelen welke gespecialiseerde letselschadeadvocaat binnen ons netwerk het meest geschikt is om uw zaak te behandelen. Na het versturen van het aanmeldingsformulier zal er binnen één werkdag contact met u worden opgenomen voor een gratis advies.

Aanmeldformulier

Vul het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in.
Binnen 24 uur zullen wij contact met u opnemen.

  • Gegevens ongeval

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Uw gegevens

    Met het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met de inhoud van onze privacy policy en disclaimer en het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacy policy.

Samenwerken?

Wilt u als letselschadeadvocaat met ons samenwerken? Klik rechts dan op het aanvraagformulier. Als wij binnen uw regio onvoldoende advocaten beschikbaar hebben, dan zullen wij vervolgens contact met u opnemen.

Interessante artikelen

Letselschade, het is de meest complexe vorm van schade die er is. Waarom kiezen voor een advocaat in plaats van een jurist of belanghartiger?