Tussenpersonen

Tussenpersonen

Als tussenpersoon of verwijzer wilt u waarschijnlijk het allerbeste voor uw relaties. U wilt voorkom en dat achteraf blijkt dat zij met (deels) onvergoede kosten en schade zitten. Vaak merken slachtoffers dat helaas pas vele jaren nadat hun letselschadezaak al definitief is afgewikkeld. Als tussenpersoon kunt u ervoor zorg dragen dat uw relaties van de beste rechtsbijstand worden voorzien als zij letselschade oplopen. Zo missen zij geen vergoeding waar ze recht op hebben.

Letselschade en overlijdensschade zijn de meest complexe vormen van schade die er zijn. Voor een goede behandeling en afwikkeling daarvan is diepgaande specialistische kennis op hoog niveau onontbeerlijk. Er moet o.a. rekening worden gehouden met (complexe) fiscale aspecten, (toekomstig) inkomstenverlies en (toekomstig) verlies van belastingtoeslagen.

In de letselschadebranche zijn helaas veel juristen werkzaam die onvoldoende kennis hebben van het letselschaderecht. Iedereen mag zich letselschadejurist, letselschadespecialist en/of letselschade-expert noemen en een letselschadejuristenkantoor of letselschadebureau oprichten. Soms profileren juristenkantoren zich op internet ten onrechte als advocatenkantoor. Wat het verschil is tussen een advocaat en een jurist kunt u hier lezen.

Bij De Letselschade Helpdesk weet u zeker dat uw belangen worden behartigd door een ervaren, in uw ongeval gespecialiseerde letselschadeadvocaat. Al onze advocaten hebben de postdoctorale LSA specialisatieopleiding Personenschade van de Grotius Academie voltooid. Zij voldoen hierdoor aan de allerhoogste opleidings- en kwaliteitseisen die er zijn op het rechtsgebied van letselschade en overlijdensschade. (De Grotius Academie verzorgt de allerhoogste specialisatieopleiding voor letselschade en overlijdensschade in Nederland.)

De 3 grootste voordelen van De Letselschade Helpdesk?

1) De zaak wordt behandeld door een ervaren en in letselschade gespecialiseerde advocaat (dus geen jurist), die zowel de 4-jarige rechtenstudie aan de universiteit, de 3-jarige beroepsopleiding voor advocaten als de postdoctorale LSA specialisatieopleiding Personenschade van de Grotius Academie heeft voltooid. Wat het verschil is tussen een advocaat en een jurist kunt u hier lezen.

2) De Letselschade Helpdesk biedt gratis hulp. En de gespecialiseerde letselschadeadvocaten met wie wij samenwerken verrichten hun werkzaamheden voor slachtoffers gratis en pro deo.

3) Mis geen vergoeding waar uw relatie recht op heeft. Wij kunnen daarbij helpen.

De werkzaamheden worden door onze advocaten gratis verricht als de aansprakelijkheid vaststaat; de verzekeraar van de aansprakelijke partij is dan verplicht de advocaatkosten te vergoeden. In andere gevallen kan de advocaat een toevoeging (= door de overheid gefinancierde rechtsbijstand) voor u aanvragen. Dit noemt men ook wel pro deo rechtshulp. Nota bene: alleen advocaten mogen een toevoeging aanvragen, aangezien men daarvoor aan extra kwaliteits- en opleidingseisen moet voldoen..

U kunt ons niet alleen inschakelen als uw relatie zelf slachtoffer is geworden van een ongeval, maar ook als hij een naaste of nabestaande is van een slachtoffer van een ongeval. Want wellicht derft hij/zij inkomsten en/of heeft hij/zij recht op affectieschadevergoeding.

De Letselschade Helpdesk helpt u graag. Voor gratis en pro deo rechtshulp of advies verzoeken wij u het aanmeldingsformulier in te vullen. Zodoende kunnen wij beoordelen welke advocaat binnen ons netwerk het meest geschikt is om de zaak te behandelen. Na het versturen van het aanmeldingsformulier zal er binnen één werkdag contact met u worden opgenomen.